Automate your Marketing
with Womplify




 
faizal's FotoPage

By: faizal ramli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Sep-2009 20:40 Email | Share | | Bookmark
i love my MAK

seorang ibu
dari kecik beliau jaga aku....
kalau nak dikira ngan jari, aku rasa xcukup nak kira bape kali aku melawan cakap beliau....
kalau nak dihitung ngan guni, comfirm penuh lori ngan salah yg aku wat aku kat beliau...
kalau nak ditimbang ngan kilo, bape kali jarum penimbang berpusing 360 darjah ngan apa yg aku penah aku wat...

nak kira jasa beliau, xdapat aku nak bayangkan betapa byknya....
bukan senang nak membesarkan 8 org anak...

sekarang, aku nak bgtau kat sume org yg aku SAYANG kat mak aku......
dan aku harap korg pun sayang ar kat mak korg...







-i love my MAK-


Thursday, 10-Sep-2009 22:01 Email | Share | | Bookmark
i don't like KESUNYIAN

 
 
 
View all 6 photos...
salam ramadhan...
salam perpaduan....

minggu yang agak memenatkan dengan macam2 keje yg sungguh xbrape nak best...
dugaan mmg byk dlm bln poce ni...tp sume 2 kiter kena hadapi dengan minda yg terbuka...

dis time aku wat pertama kalinya amik gambo camni....saje nak try pas bace magazine "Digital Photographic Technic Autumm 2009"....kat dlm 2 ade teknik amik gambo ngan torch lite....pas a few trial, dis is the result...gambo diamaik kat dpn pintu umah...huhu...aku edit guna software yg basic iaitu -PHOTOSCAPE-...nak pkai PHOTOSHOP xpandai....need someone to help me...

then gambo yg tepi pantai 2 aku amik semasa menunggu masa nak berbuka poce...busan menunggu lame kat kedai 2, aku pun ajak housemate aku ni pi amik angin kat tepi pantai....maka terhasillah gambo2 ini...kalau prasan model 2 pkai slipar jepun wat pi toilet je

tema gambo2 ni ialah KESUNYIAN....

nways, hope sume enjoy.....komen n kondem amat diharapkan....

p/s : model ini tidak dibayar..... ;p



















Sunday, 23-Aug-2009 08:45 Email | Share | | Bookmark
-i like TRAVEL-

embun @ titisan
bebayang petang
kepit baju ;p
View all 7 photos...
assalamualaikum...

sesudah hampir sebulan tidak mengapdet fp ni, dpt gak apdet arini...last week ade praktikal kat skolah kebangsaan senawang...byk ilmu dan pengalaman yg dapat sepanjang berada kat sana...

tapi before pi ke sana, aku sempat pi travel ke bebrapa tempat...antaranya ke pulau redang, pantai merang untuk kem terapi emosi dan bebrapa tempat lain....temasuk halaman umah sewa aku... ;p

kat sini ade skit gambo yg aku amik sepanjang mengtravelkan diri aku sebelum pi praktikal...

hope sume enjoy....






















Saturday, 25-Jul-2009 16:12 Email | Share | | Bookmark
-i like NATURE-

 
 
 
View all 8 photos...
fuh....
pas lame xdapat apdet fp ni, last2 dpt gak curik mase arini...
tu pun pas setel wat RPH yg sgt leceh ....hehe...
theme 4 arini is alam semulajadi...kalu nak di kategorikan plak is bunga...
tp ade sesat gambo air pancut sbijik...hehe...
hope sume enjoy...
























Friday, 3-Jul-2009 22:45 Email | Share | | Bookmark
-i like TOYS-

perang itu x berguna
salam...

beberapa hari yg agak membosankan...xde benda nak wat...pagi gi kelas...tengahari kdg2 ngajar gitar, petang men bola, malam wat keje....
2 je benda yg diulang-ulang...
nak abiskan bateri punya pasal, maka terciptalah gambo ni..
agak merepek....tp ia adalah sambungan dari entry 1st or 2nd aku dlu ( UNSEEN WAR). tapi kali ni aku edit skit...baru nak blaja edit...pkai program yg simple iaitu PHOTOSCAPE...ngan PHOTOSHOP pening nak pkai... tp kena blaja gak pasni...

hope sume enjoy....



-perang itu tidak berguna-


p/s : trase cam nak amik gambo kat sawah padi je...ade ke kat ganu ni ek?? area umah kat puchong pun xde gak...aiyak!!!! tunggu balik kampung nnt ar...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net